resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4374
    veysel, umut gundogan vb. aldirmasinin nedeni yabanci siniridir. drogba-sneijder ikilisinin yuksek maliyetinden dolayi yonetim genc potansiyelli yabanci oyunculara yoneldi. yani hajrovic, telles, ontivero falan bir plandi. telles disinda tutmadi orasi ayri. ayrica hajrovic'e turk pasaportu cikartilamadigindan isler sapa sardi.

    iyi adamdi. efendiydi. burada kendisine sallayanlar,fatih terim'in kovulmasini sindiremedikleri ve yerine kendisi geldigi icin kin besliyorlar. (ki iclerinde bazilari var ki terim'in kovulmasindan mancini'yi sorumlu tutuyorlar neymis fatih terim gorevdeyken mancini ile gorusulmus) yoksa calistigi sartlar altinda kotu bir is cikarmadi. sezon ortasinda takimin basina geldi. sampiyonlar liginde gruptan cikardi. hayatinda belkide baska hicbir ulkede gormeyecegi abzurt bir kontenjan (6+0+4) altinda surekli oyuncu degisikligi ve formasyon kaydirmasi yapmak zorunda kaldi. takimdaki iki kanat oyuncusu aydin ve bruma sakatlandi. tek falsosu kanimca deplasman basarisizligiydi ki onu da sezonun sonuna dogru halletmistik ama haziran'da yollar ayrilinca tekrar basa donduk. prandelli'nin yerinde olsaydi sampiyonlar liginde belki gruptan cikamazdik ama en azindan anderlecht'i tokatlar, uefa'ya giderdik. onun disinda gayet iyi bir ic saha karnesi vardi (juventus, kopenhag, fenerbahce, besiktas, trabzonspor galibiyetleri vs. sadece iki yenilgi aldik, biri dunyalari kacirip son dakikada kontra-ataktan yedigimiz kayseri, digeri de cuneyt basgan'in katkisiyla kasimpasa maci.)

    ayrica yonetim ile anlasamayip klupte bir gelecek goremeyince para yemek yerine usulca istifasini verdi (ki bu adam icin "tazminat yiyici" deniyordu) bir mourinho veya simeone degil. sapkadan tavsan cikarmaz. ama basarili bir teknik direktordur. gittigi her takimda en az bir tane kupasi vardir. bunlarin disinda premier ligteki imajinin aksine turkiye liginde efendi bir adamdi. diger teknik direktorlere ve rakiplere saygiliydi. belki bu sene prandelli'nin yerine kalsa isler daha farkli olabilirdi o bilinmez. ama allaseniz su adamin basligina artik "ontiveruuuuu, hajruviicccc, salih dursuuun" diye kusmayin. yukarida siraladik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın