resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9274
    medyanin gazina gelerek cok cabuk harcandigi kanaatindeyim. yillarca aradigimiz klise tabirle oyunu iki yonlu oynayabilen ve bu ugurda nice saidou, inamoto, linderoth, mehmet topal*, cana, hatta servet ve sabri'den on libero yaratmaya calismak gibi denemeler yapilan takimin ilaciydi bu adam.

    daha melo gibisi bulunur mu bilinmez ama bizde 90'larin sonu 2000'lerin basindaki edgar davids gibi oynayan ve katki veren adamin bu derece nefret boyutunda gonderilmek istenmesi gercekten uzucu. futbol ozelliklerinin yaninda "sahadaki biz" olmayi en iyi sekilde basarabilen, birileri klubun sozlesmesine trip atip sikeci federasyon ile isbirligi yaparken bizim haklarimizi gerek federasyon basindaki sahsin kupa toreninde elini sikmayarak, gerek medya ve siyasiler tarafindan korunan/torpilli arkadasa (biliyorsunuz kim oldugunu) arena'da yaptigi hareket ile koruyan adamdir melo. hamit altintop'un 1.5 yilda ancak donebildigi sakatliktan sadece 1 bucuk ay sonra donebilen adamdir melo.

    bu adami bu kadar kolay harcamamaliyiz. 4 yilda 3 kez kazanilan sampiyonluklarda onsuz gecen maclardaki sikintilari hep beraber yasadik. yerine boateng'i mi alirlar yoksa bilo ile mi devam ederler bilemem. ama ben kalmasini bu iki secenekten daha fazla isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın