resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3173
    kendisi gayet de gelişim göstermektedir, son vuruşlarında geriye gitmesi tamamen özgüven problemi yani ülkeyle alakalı bir şey değil oynayıp oynamamakla alakalı adam topa vurabiliyor sadece vuracak cesareti yok çünkü her an kesik yiyeceğim diye ne yapacağını şaşırıyor. sebebi de bizim ülkede "topçu yetişmez yeaa" "bak bunu da harcadık yeaa" "öyle şutmu çekilir yeaa"cı taraftarlar. bu çocuk yeteneğinde, şampiyonlar ligi tecrübesi olan futbolcuyu kulübe getirmek için zaten kendisine verdiğimiz gibi bir bedel ödememiz gerekiyor ya da podolskide olduğu gibi formsuz bir dönemini falan beklememiz ve 30 yaş bandında olması halinde transfer edebiliyoruz ancak. çocuk zaten bir sene şampiyonlar liginde 2. tur görmüş bir sene de grup aşamasında görev almış, ama iyi ama kötü gökhan töreden daha çok şampiyonlar ligi maçına çıktı bu çocuk daha 20 yaşındayken.

    her form tutmaya başladığında takımdan kesik yemese bu sene bile takımın gol organizasyonlarında yasin ile birlikte başrol oynamaya başlamıştı. fener maçına kadar yasin ile paralel bir çizgide gidiyorlardı. fener maçında bruma kesik yedi oyuna girmedi, yasin kesik yedi ikinci yarıda oyuna girdi sezonun geri kalanında ne halde oldukları ortada. tek ihtiyacı kendisine güvenmemiz.

    taraftarlar sırf iki sene sonra ben demiştimcilik yapmak içi kıçını yırtıyor bundan bi bok olmaz diye, şu hiç bir boku beğenmeme modasından oldum olası nefret ediyorum zaten, bu çocuk da bu modanın kurbanı olmak üzere.

    edit/ekleme: dayak yiye yiye atmayı öğrenmek diye bir şey vardır. bu çocuk daha bu ligde iki omuz, iki tekme yiyince yerde kalkmayı öğrenemiyorsa barnebau da pepe gibi bir herif karşısına kendisiyle nerede gelişip gelirse gelsin çıkmayalım zaten. ayrıca nerede kendisini geliştirirse geliştirsin elinde sonunda bu ligdeki kasaplar ile muhatap olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın