• 66
    - tarık' tan hiçkimsenin bir beklentisi yok.

    - sabri' yle çok hayvani bir sözleşme yapıldı. o paraya neredeyse maxi perreira getirilirdi. yapacak birşey yok. ben bu saatten sonra maxi perreira gibi çok maliyetli bir sağbek' in getirileceğine inanmıyorum. muhtemelen (bkz: lionel carole) tarzı bir adam bulurlarsa alırlar diye düşünüyorum.

    - benim ise sağbek için bizi bir iki sene taşıyabilecek çok iyi bir adayım var. (bkz: cicero joao de cezare) namı diğer sivaslı cicinho.

    - 35 yaşında oldukça iyi durumdadır. muhtemelen sivasspor' a yekta' yı falan teklif etsek takas olarak verirler. ya da bir genç oyuncu + 500.000 euro kadar bir bedele transfer edebiliriz kendisini. adam net olarak çok iyi ve formda.
    2014-2015 sezonu 38 maç 1 gol 9 asist 3433 dakika
    2013 2014 sezonu 37 maç 2 gol 16 asist ( oha ) 3300

    bu adamın kimse 35 yaşında olduğuna beni inandıramaz. aldığı dakikalar yaptığı asistler falan top class. kesinlikle sakatlık problemi yok. kart problemi yok. alınırsa necati ateş etkisi yapacağı kesin gibi. en azından sabri' yi kulübeye 2 sene hapseder. sonra ikisi birden çeker gider. yıllık alacağı ücret 1,2 milyon euro' yu geçmez. alınırsa nefis bir transfer başarısı olur. bazen gözünün önündeki fırsatı tepmemeli insan.

    biraz nostalji:)

    https://www.youtube.com/watch?v=atuJJtofpBk + ¤ fifinyo ne amk. bir de ramos fi tarihinde de real madriddeymiş onu öğrendim.

    https://www.youtube.com/watch?v=IJ-O8kVbrnA + ¤ kaleci kim:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın