resim
Kevin-Prince Boateng
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.86
Uyruk:Gana
  • 289
    şimdi hacıtlar şöyle ki;

    aynı podolski gibi transfer sezonunun başında hiç sıcak bakmadığım bir isimdi ama sabri ve bilal vakalarından sonra her birimiz 24 saat içerisinde baya bi tırsarak geri vitese taktık*.. ibrahimoviç ve van persie* falan konuşulurken niasse'yi, atıf şeşu'yu duyunca podolski'yi antalya'da kıstırıp boğazından huniyle seylan çayı boşaltıp dürüm yediresimiz geldi.. ben de çok mutluyum şu an geldiği için.. canımdan bir parça şu an podolski benim, en sevdiğim insanların başında geliyor şu hayatta..

    aynı şekilde boateng'i de bedavaya kapatsak fena olmaz.. çünkü huntelaar falan yalan, hiç rüya görmeyelim, ileride burak oynayacak, bruma'yı da yolladılar, sağda sadece yasin ve olcan kaldı..

    prince de milan'da zaman zaman sağ tarafta oynuyordu, hiç olmadı at sağa; top taşısın, servis yapsın, orta açsın, uzaktan şut çeksin.. aynı zamanda selçuk, melo, sneijder ve podolski'nin dördüne birden iyi kötü alternatif olabilecek özelliklere sahip.. şampiyonlar ligi tecrübesi de var, üst seviyelerde oynamış bir oyuncu.. hatta biraz daha abartıyorum; eğer maxi pereira'yı falan alamazsak, özellikle süper lig'de sabri'nin yerine bek bile oynatırsın, çok yönlü oyuncu, defansif özellikleri fena değil, en azından denersin..

    yap 2+1'lik sözleşme; şu an kulüpsüz, muhtaç durumda zaten, sabıkalı adam, orlando city'den başka talibi yok, onlar da aklını çelecek kadar paraya boğmazlar zaten, schalke'den cebine giren de 2,5 milyon euro'ydu, o civarda bir şey verirsin, illa ki gelir, hatta transfer sezonunun başında ilk anlaştığımız isimdi, sonra beklemeye aldılar.. bir risk alıp getirirsin, tutmazsa 2 sene sonra da yollarsın, hatta belki sezon sonu yol verirsen başka kulüple anlaşıp arıza çıkarmadan gidebilir de.. para yok çünkü mk, seneye de finansal fair play sıkıntısı devam edecek..

    çünkü hepimiz biliyoruz ki; yasin'le bir yere kadar.. şimdi kimsenin içi el vermiyor takımı şampiyon yapan adama laf etmeye de, yani anladınız işte..

    joker oyuncu olarak gelsin, bonservis yok bir şey yok, hiç transfer yapmamaktan iyidir.. ki yapmayacaklar işte, alırlarsa bir niasse, bir de melo giderse onun yerine bir adam daha kaldı, o kadar..

    bakarsın tutar, en azından bu yoklukta denemeye değer..
App Store'dan indirin Google Play'den alın