• 28
    gereksiz karşılaştırma. nani daha iyi bir futbolcudur. ha bu demek değildir ki nani ortalığın tozunu atarken podolski bizi zarara sokacak. baktığınız zaman krasiç'de yasin öztekin'den daha iyi futbolcudur ama yasin şampiyonluğu katkı sağlarken, krasiç takımı batırmaya katkı sağlamaktadır.

    asıl konuya dönersek, bu tip başlıklar bize değil fenerbahçe sözlüğe yakışıyor, aynı tipte futbolcular değiller, biri diğerinden bariz şekilde daha iyi bir kanat oyuncusu. ha baktığın zaman belki de nani gelir kaybolur, podolski tekrar parlar o ayrı bir durum. ama genel olarak bakıldığında gayet lüzumsuz ve çocukca bir başlık olmuş.

    şöyle düşünün, geçen sezon diego'yu aldıklarında fenerbahçe sözlük'te diego vs sneijder başlığı vardı ya, hani siz o başlığı her gördüğünüzde götünüzle gülüyordunuz ya, aynı duruma bizi düşürüyorsunuz, gerek yok. podolski kötü futbolcu mudur? asla.. hatta kafası rahat olur, yeterli forma şansı bulur ve sevdiği bölgede oynatılırsa bu ligin tozunu atabilecek kapasitede bir futbolcudur. ancak; köln, münih, arsenal, inter derken hiç bir yerde tam olarak tutunamamış bir futbolcuyla çok uzun yıllardır epl'nin lokomotifi manu'nun değişmezi olan nani'yi karşılaştırmak gereksiz olduğu kadar komiktir de...

    umarım nani fener'e uçuk miktarlar karşılığı gelmiştir ve sözleşmesinin bir kuruş dahi karşılığını veremez. umarım biz de podolski'den en üst düzey verimi alırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın