• 18
    nani'yi daginik, savruk, sananlarin yanilacagi karsilastirma. tamam adam ronaldo olamadi belki ama o kadar sene manchester united'in kanat oyuncusu olmak icin disiplinli olmaniz sart. ben turkiye'ye gelmesine cok sasirdim. bir sneijder geldigindeki kadar degil ama onun bir tik alti. parasi falan hic farketmez cok basarili transferdir.
    podolski ise alman milli takiminda o kadar yetenekli hucumcunun arasinda forma buluyorsa demek ki gosteris hersey demek degil. ancak burada soyle bir konu var, podolski oynadigi butun takimlarda hicbir zaman cilgin atan ucan kacan kanat olmamistir, ve aksine takimdaki diger oyunculara kiyasla en agir hucumculardan biri olmustur. yani takimda hizli kanat rolunu ustlenen baska oyuncular da vardir. durum biz de boyle degil ve kendisinden beklentimizin daha dogrusu kamuoyunun beklentisinin ucup kacmak olacagina eminim. bu nedenle cok elestirilir.
    galatasaray'a kimi alirsin dersen nani derdim, cunku sistemimiz yok, duzenimiz yok, ne oynadigimizi bilen yok. boyle durumlarda sapkadan tavsan cikartan asiri yetenekli adamlar daha cok is yapmistir hep. podolski de cok is yapabilir, ama bence risk nani'de oldugundan daha fazla. farkli tarzlarda iki oyuncu, lige hangisi daha cok etki edecek gorecegiz. ikiside sampiyon yapmaz tek basina.
    son olarak diego'su degil sneijder'i olan kazanir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın