• 131
    galatasaray, artık bedavaya kelepir oyuncu alacak takım değildir hocam. taraftarın olmadan kazanamazsın, eğer taraftarının gözü yükseklerdeyse de kazanmak için hamleler yapmalısın. kimse çıkıp bana '' kulübün mali yapısını bilmiyorsun '' demesin, çünkü sen de bilmiyorsun hocam. dursun özbek paramız yok diyorsa o da bilmiyor.'' galatasaray gayrimenkullerini satsa istanbulu satın alır'' demişti bir bjk yöneticisi zamanında. satalım demiyorum, ama böyle bir takımın parası her zaman olur ve olmalı da. üstelik şampiyon olduğumuz sene, şampiyonlar ligi gelirleri dahil sadece sportif başarıdan 60 milyon euro civarı para kazanmışken.

    hamza hoca futbolcusu olarak da antrenörü olarak da emek vermiştir galatasarayımıza, ama ben emek ve duygu yerine birazcık da profesyonel bir galatasaray istiyorum. gerekirse sıkıntı yaşayalım ama profesyonel olalım ne olur. 5 yıl şampiyon olmayalım sonra yeri göğü inletelim. 35e oyuncu satalım 10a alalım onu da 45e satalım. shaktar senin kovduğun adamla yapıyor bunu. duyguyla hareket etti rahmetli özhan başkan ne oldu? luce gitti ukraynalılara kadın ticareti dışında da para kazanılırı öğretti, fatih terim batırdı bu takımı. hamza hoca da onun mantığında ve olmayacak bu iş yine. sadece günü kurtaracağız. bununla iş yürümez.

    vizyon, profesyonellik.galatasaray hala 2000 yılından gerisindeyse tek sebebi bu. biz profesyonel olamadık diye değil, dünya profesyonel oldu ve biz ayak uyduramadık diye hocam.

    hamza hoca, bu taraftarın gözü çok yukarda bunu bil. niasse, bilal forma aldırmaz, maça bilet aldırmaz. güzel transfer yapmazsan maçına da gelmez bak kimse, gelen de seni suçlar kötü tabloda. allah aşkına para harca ya biraz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın