• 1
    (#1748766)

    mocuishle abimizin yazdığı bu giriyi baz alarak böyle bir kampanya yapmamız gerektiğini düşündüm.

    kulübümüz hakkında çıkan jem paul karacan vb. gibi menajer işi gözüken transferlere tepki vermek amacıyla aşağıdaki metni http://www.galatasaray.org/iletisim-formu adresindeki formu doldurarak göndermenizi rica ediyorum.

    metinde saçma ya da değiştirmeyi uygun gördüğünüz yerler olursa düzeltirim.

    ---

    galatasaray taraftarından çağrı

    saygıdeğer galatasaray yönetimi;

    son dönemde basında ve sosyal medya üzerinde doğruluğu kesin olmayan, kulübümüze atfedilen bir çok transfer haberi dolaşıyor.

    bu haberleri yalanlamadığınızdan dolayı galatasaray taraftarları olarak tüm transfer söylentilerini ihtimal dahilinde değerlendiriyoruz.

    son günlerde reading kulübünde oynayan jem paul karacan'ı transfer etmeye çalıştığınız yönünde haberler çıkmaya başladı. 26 yaşına gelmiş, gelecek vaadedecek yaşı geçmiş, bu sezon ingiltere'nin alt lig takımı reading'de dahi sadece 8 lig maçında forma giymeyi başarabilmiş bu futbolcuyu galatasaray'da oynayacak yeterlilikte görmüyoruz.

    geçen sezon mücadele ettiğimiz şampiyonlar liginde yaşanılan hayal kırıklığının bu sezon tekrar etmemesi için, bahsi geçen oyuncu ve muadili oyuncuların transfer edilmesine kesinlikle karşı olduğumuzu bildiririz.

    saygılarımızla.

    ------

    düzeltme : metin mail karakter sınırını aştığından düzenlendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın