resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4320
    maalesef kronik sakattır ve yeni sezonda tereddütsüz güvenilip 11'e yazılacak oyuncu değildir. 14-15 sezonundaki son 6 haftaya melo yetişmeseydi işimiz yine yaştı. hamit sakatlandığından muhtemelen yekta oynayacak ve o takımın 6 hafta gol yememesi gibi bir durum asla gerçekleşmeyecekti. en büyük yanılgı ise o yarı sakat melo'nun üzerine durumu değerlendirmek olur. herkes melo'ya gitse de olur havasında ama bu takımın 13-14 sezonundaki en iyi oyuncusunun melo olduğunu unutuyor. fit bir melo'nun ne yapabileceği konusunda hafızasını resetlemiş bir galatasaray taraftarından bahsediyoruz.

    şurası kesin: 1- melo-selçuk ikilisi eskisi gibi değil. kaldı ki avrupa'da takımların çoğu merkez ortasahayı 2 kişiyle tutmuyor. tutsa bile bunu mutlaka tempolu, çift yönlü orta sahalarla başarıyor. melo-selçuk hantal ve en önemlisi destek almayan bir orta saha ikilisi.
    2- ancak melo da selçuk da bir çırpıda vazgeçeceğin oyuncular değil, çünkü hala iyi oyuncular. sadece formatı değiştireceksin. ya melo'yu ön liberoya çekip selçuk'un yanına hareketli bir oyuncu monte edeceksin. ya da melo-selçuk'un arkasına bir duvar gibi ön libero koyacaksın.
    3- eğer bunları yapmazsan asla ama asla melo'yu satıp hamit'i onun yerine koyma. olmaz, olamaz. 34 yaşında sürekli sakatlanan hamit'ten 11 oyuncusu olmaz. madem melo'yu satıyorsun, o zaman onun yerine bir transfer yapacaksın. tabi kalitelisini bulmak zor, ondan zaten melo kalsın diyorum. melo kesinlikle seneye daha iyi olacaktır. hamit de zaman zaman onu ikame edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın