resim
Süleyman Hurma
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Karagümrük
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 279
    bu adam kadar medyada şişirilen başka bir insan yok. kendisi geldi trabzonspor'un bütün dengeleri bozuldu tabi bunda iho'nunda ektisi var.

    mbia'yı alması büyük başarı filan değil bence. diğer kulüplerden daha fazla para verdiler o kadar. sevilla'dan vergili 1 m küsür para alan adam burada 2,6 m euro net garanti para alacak. üstelik imza paraları maç başı paraları da cabası.

    transfer sihirbazı filan değildir. mbia'ya da 1 ay da zor imza attırdılar. para çoğu kapıyı açtığı gibi mbia'nın kapısını da açtı.

    şimdi bu adam düne kadar amrabat'ı da getiriyordu. ne oldu? her gün tv'ye çıkıp açıklama yapıyordu amrabatla anlaştık trabzonspor'a gelmek üzere diye. ya insanlarla dalga geçiyordu yada amrabat'ın malagaya gideceğinden haberi yoktu. sırf medyayı gazlıyordu. hatta en son amrabat trabzon'a iniyor ve imzaları atıyordu neydi bu şimddiii? bu mu sportif direktörlük. sadece mbia transferi var onu da zaten söyledim.

    bu adamın transfer politikası yüzünden şimdi de ersun yanal istifa etti. gerçekten trabzonspor halilhodziçle yaptığı gibi süper bir planlama yapıyorlar. sportif direktör de gelse herkes şampiyonluk için geliyor. 2- 3 ay sonra da postalanıyor. süper hedef gerçekten. en azından istek var. sonuç hüsran..

    bu adamın fazla şişirmesinler onu bunu alıyor diye. tek başarısı var bize amrabat'ı 8,6'ya kitlemesi bi de fener'e g.ünal'la m.topuz'u bayağı bir yüksek fiyatlara kitlemişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın