resim
Ahmet Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:54
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 83
    türkiye' nin bug' u ve avrupa' ya açılan kapısı bu adam. atınç nukan' ın da menajerinin bu adam olduğunu öğrenmemle beraber oha dedim. bu adamın inanılmaz bir avrupa' ya pazarlama yeteneği var. bir türk oyuncunun menajeri bu adamsa o adam istediği zaman avrupa' da bir takıma transfer olabilir. arda, emre, atınç, selçuk, burak ve daha birçok oyuncu. türkiye' nin en iyi yerlilerinin menajeri hep bu adam. gökhan töre' de menajerliğini ahmet bulut' a devretmiş bu sene. yani her an gidebilir.

    şuan selçuk, burak' ı kovsak takımdan, iki gün sonra burak lazio' da , selçuk inter' de falan oynar. hatta batuhan karadeniz' in de bu adam biliyorum. adam takımdan kovulup la liga' ya transfer oluyordu da üç imza kuralına takıldı. emre' yi 34' ün de atletico' ya yollayan da bu adam. galatasaray' ın yerinde olsam tüm oyuncularını bu menajere yönlendiririm. satması kolay olur. hayret bişey bu adam.

    edit: selçuk' un menajeri değilmiş.

    edit 2 : bunların yanısıra ozan tufan, gökhan gönül, hakan balta, demba ba, emmanuel emenike, serdar taşçı, muhammet demirci, adem büyük, çok ilginçtir dany nounkeu ( niye granada' da, evian' da oynadığı ortaya çıktı ) , ve efsane futbolcu mahmut tekdemir' in de menajeriymiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın