• 1
    her sabah kalkınca hiçbir transferin yapılmadığını gören biz taraftarlar için gerçekten zor günler. hele ezeli rakibimiz için isimlerin havada uçuştuğu bir dönemde.

    geriye dönüp baktığımızda bir sabri bir de bilal'i görüyoruz ya bu durum da ayrı bir sıkıntıya yol açıyor.

    bize önerilen isimler ağır ve hantal 32 yaşındaki huntelar, 33 yaşındaki r.v.p, 30 yaşındaki podolski ya da liorente. ya arkadaş takımımız çok yaşlı, yaş ortalamamızı düşürecek transfer diyoruz fakat basın hemen pompaya başlıyor; huntelar, podolski, liorente vs. vs. basın mensupları ağırlıklı olarak fenerli olduğundan hep ters manyel yapıyorlar. hele bir de takımın bel kemiği melo'yu göndermek için çığırtkanlık yapmaları yok mu bütün bardakları taşırıyor.

    işte bu hengame içinde ben de haykırıyorum. 28 yaşını aşmış hiçbir futbolcu is-te-mi-yo-ruz. istemiyoruz arkadaşlar, istemiyoruz yönetiiiiim.

    biz var istemek konoplyanka, joel campbell, boateng, bruno peres, rafael. türkçe'den anlamayanlara yabancıların türkçesiyle sesleniyoruz.

    hiç mi yaşlı gelmesin. gelsin, gelsin ama ya kaleye ki ihtiyacımız yok, ya da stopere. çünkü bu iki bölge tecrübe ister ve çok yüksek koşu performansı da istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın