• 6
    galatasaray'da oynasaydı çoktan sayfalarca entry girilirdi. çok sempatik bir hanım kızımız. 2015 avrupa kadın basketbol şampiyonasının yıldızı.

    --- alıntı ---
    "bu takımın bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. tüm takım arkadaşlarım hep birlikte çok iyi bir iş çıkardık. uzun bir turnuvaydı ve birçok maç oynadık. rusya maçı da gerçekten en zoru oldu. eğer maç ikinci uzatmaya gitseydi ne yapardım bilemiyorum. bacaklarımda değil koşacak, yürüyecek hal kalmamıştı. neyse ki işıl fantastik bir basketle maçı bitirdi."
    "olimpiyat rüyamızın gerçeğe dönüştüğünü görmek çok güzel. şimdi bu turnuvayı geride bırakıp, biraz ara verip ardından kulüp takımlarımızla hem avrupa, hem de lig maratonunda mücadele vereceğiz. ardından kışın avrupa şampiyonası elemeleri oynayacağız. sezon bittikten sonra ise milli takım'la tekrar yeni hedefler peşinde koşacağız. bunun da ilki olimpiyatlarda yer almak olacak."
    "altı yıldan beri türkiye'de aynı takımda (agü) oynuyorum. türk yemekleri yiyorum. türkçe konuşuyorum. türk kültürünü özümsedim. türkiye'de gerçekten kendimi vatanımda gibi hissediyorum. bunu laf olsun diye söylemiyorum. takımdaki arkadaşlarım da bana türk gibi hissettiğimi söylüyorlar. doğduğum, büyüdüğüm yerlerden uzakta olsa da artık burası benim vatanım. zaten öyle hissetmesem bu kadar kolay adapte olamazdım. türk bayrağının benim için de anlamı büyük. türkiye'ye o kadar alıştım ki, bu bayrak artık benim için de çok şey ifade ediyor."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın