resim
Demba Ba
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Albion SD
Yaş:39
Uyruk:Senegal
  • 561
    kendisinin satışı üzerinden yapılan yorumlarda sıkça kullanılan bir ifade var medyada ve her yerde şu sıralar. ''aaaabiiii o kadar para geldi mi satacaksın''. şimdi bakın sevgili dostlar tabi ki hiç bir oyuncu satılamaz diye bir kural yok, tabi ki çok yüksek bonservis gelince değerlendireceksin ama (burada kocamaaaan bir ama var) ; eğer sen bir türk futbol kulübüysen satmayacaksın. neden diyeceksiniz. iki sorum olacak sizlere :

    1- sizce beşiktaş demba ba kadar etkili bir forvet oyuncusu alabilecek mi?

    2- demba ba'yı sattınız koydunuz o büyük parayı bankaya. bunu kesinlikle 1 futbolcuya harcamaz bir türk takımı. illa gider iki üç oyuncu alırlar o paraya. o gelen iki üç oyuncudan hangisi sizce demba ba kadar kaliteli veya ileride demba ba gibi olacak bir potansiyele sahip olacak?

    bu bahsettiklerim tamamen türkiye sınırlarında geçerlidir. yoksa başka dünyanın her yerinde o paraya demba ba'yı satmak farzdır, avantajlıdır. kulüplerimiz ne yazık ki şu mantığı öğrenemiyor. iyi giden şeyle oynama arkadaş. bozma. sen bit türk takımısın zaten ayda yılda bir transfer tutturuyosun işe yarayan elleme adamı işte. gitme de. kal de. hocan ikna etsin bir şey yap yani . bizim için iyi oldu tabi o ayrı. şükür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın