• 317
    her sene aynı futbolcuların ismini görmekten resmen gına geldi. bir zamanlar pires vardı her sene peşinde koştuğumuz şimdi de podolski huntelar. mesela podolskiyi bayernden kölne transfer olduğu sene veya arsenale gitmeden bir sene önce alsaydık eywallah derdim ama şimdi gelmiş adam 31 yaşına son transfer olarak bize gelecek. aynı şey huntelar için geçerli. adam 32 yaşında sakatlık sıkıntısı var son transfer olarak yine almaya çalışıyoruz. milandan schalkeye giderken alabiliyorsan al ama şimdi artık çok geç olmalı.

    bu isimlere bonservis+maaş derken kişi başı en az 15 milyon euro gömeceğiz. bu kadar maliyetle 24-28 yaş aralığında daha sonra satıp paranı kurtarabileceğin ve en az bu adamlar kadar performans alabileceğin bir tane adam bulamıyorsan yazıklar olsun bize de o scout olarak maaş alanlara.

    böyle gelmiş böyle gitmez. son 100 transferimize bakalım para kazandığımız bir arda var onun haricindeki herkesten zarar etmişiz. en sinir bozucusu da biz böyleyiz ne yapalım diyenler. koyunmuyuz olum biz doğrusu orda dururken yanlışı kabulleniyorsunuz. iktidara geçen yer gibi bir şey işte bu da.

    geçen devre arasında kulübün sadece bonservise ödediği para 20 milyon euro geri dönüş sıfır. amrabatta bile 3 milyon euro zarar edince mutlu oldu millet.

    akıllanmayız biz. evet 32 yaşındaki huntelar gelsin çünkü dünyada başka forvet yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın