• 28
    asıl siz kim oluyorsunuz da gerçek futbol üzerinden football manager'i yorumluyorsunuz. bu kadar basit mi her şey? gerçek futbolda bonservis bedelini öde, futbolcuyu al. peki ya football manager'de öyle mi? 800b euro bonservis bedelindeki futbolcunun kulübüne fiyat soruyosun sana 42m euro fiyat biçiyolar. çocuğunun eğitim masraflarından tut, ana-babasının hastane masraflarına kadar sen ödüyosun. gerçek futbolda en fazla menejerinin komisyonunu ödersin.

    lütfen yorum yaparken daha dikkatli olalım.

    mesela bir başka örnek. size sorarım hangi gerçek maçta ev sahibi takım 45 şut, deplasman takımı 3 şut çekiyor da o maç 1-1 bitiyor? hadi açıklayın bana bunu. açıklayamazsınız. çünkü football manager'de işler gerçek futboldaki gibi basit değil. maç skorunu etkileyen bir sürü dinamik var.

    mesela gerçek hayatta wonderkid olarak lanse edilen sabri sarıoğlu football manager'de hiç öyle söylendiği gibi çıkmadı. iki sezon sonra eskişehir'e gitti. demek ki neymiş gerçek hayata aldanarak football manager'de transfer yapmamak lazımmış. ha keza aydın yılmaz da öyle gerçek hayatta ha patladı ha patlayacak diye beklerken, fm'de sezon sonunda serbest bırakılıyor.

    dikkat ederseniz crush dump hatasından bahsetmedim bile. gerçek hayatla koskoca football manager'i aynı kefeye koyanlar hazır yaz gelmişken kumdan kale yapıp oynayabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın