resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 800
    yıldız olarak bana yutturulamayacak futbolcudur.

    yahu bu adamı alıp sol kanada koyup ne bekliyoruz allah aşkına. sırf taraftarı dizginlemek için yapılan transfer olacaktır gözümde fazlası değil. adam hantal. boş alan bulduğunda hızlı top sürer o kadar. adam geçemez. kafasını kaldırmaz. etkili pas atamaz. bam diye şut çeker o kadar.

    yıllarca alman milli takımının ekmeğini yiyen adam fazlası değil. löw denen arkadaş milli takımı adeta kulüp takımı gibi belli bir onbirle yıllarca oynattığı için adam sandıklarımızdan olmuştur fazlası değil. iyi olduğu zamanlarda şıvanştayger sağ açık oynuyordu aloo. önde klose arkasında ballack kalede oliver kahn önünde metzelder falan.

    kafasını yerden kaldırmaz, bunun sonucunda oyunu okuyamaz. ceza sahasına girmediği sürece katkı veremez. oyun görüşü düşük. vizyon fetişlerinin dilinden söylüyorum oyun vizyonu yetersiz. lap diye şut çeker fırsat geçerse çok da şık gol atar hepsi bu. ama bizim amacımız jeneriklik gol izlemek mi? bilmem lan öyle mi? benim değil şahsen olursa da sneijder atsın işte ne güzel.

    bu adamın başarılı olduğu ikinci yer ise köln. forvet oynadı arkadaş. takım bunun üzerine kuruldu. çünkü diğer gittiği takımlarda santraforlardan kendisine sıra gelmedi. sol kanatta oynadı ve yokları oynadı. arsenal'e göre hiç değildi wenger nasıl aldı aklım almıyor. daha sonra inter'e gitti inanılmaz kötüydü, berbattı.

    eğer diyorsanız ki ikinci forvet olarak iş yapar. kısmen buna katılıyorum. o zaman napacağız sneijder'i sola mı atacağız. geçiniz. dilencilikten de vazgeçiniz. tamamen ölü yatırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın