resim
Ali Dürüst
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 395
    şimdi bu konu ile ilgili karamsar ve tepkili olan renkdaşlar var, yok dostlarım yok :) ne safız ne de sizinle dalga geçiyoruz, sadece bir fikir ortaya koyuyoruz. bize kupa vermemek için kırk takla atan adamın döneminde; 3 şampiyonluk kupası, 2 türkiye kupası, 2 süper kupa aldık. bu piyonların yukarıdan gelen güçleri bunları da engelleseydi ya. yemez, o iş öyle yürümüyor dostum.

    iktidar aziz yıldırımdan kurtulmak istiyor yıllardır, m.ali aydınları fb başkanı yapmak istedi aynı iktidar, sonuç zero. kim olursa olsun herkesin gücü bir yere kadar. sen lobi gücünle, diplomasi gücünle içeride yer alacaksın, klübün haklarını savunacaksın ya da rakip lehine yapılacak bir organizasyonu bozacaksın. her seferinde başarılı olamayabilirsin ama bazılarında başarılı olsan bile bu takımına çok önemli faydalar sağlar.

    unutma adamlar düzeni kurmuş zaten, bu düzende küsüp oynamıyorum diyerek yer almamak tabi ki bir seçenek ama bu durumda klübün kaybı tahmin edilenden çok daha fazla olacaktır. dışarda kalarak hak savunulmaz, en fazla takımı sahadan çeker, hükmen yenilirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın