• 355
    ben bu adamları cidden anlamıyorum. sırf ünal aysal'a kötü demek için yaptığı kötü transferleri* yazıyorlar. adam kahinmi amk kahinmi nerden bilsin futbolcunun ileride iyi yada kötü çıkacağını. hajroviç alınırken hangi biriniz orgazm geçirmedi. ooo futbolcuya bak be messiye benziyor amk demediniz. bu çok büyük futbolcu olucak demediniz. yada ontivero alındığında arkadaşınıza oğlum çocuk daha bebe amk, bu yaşta star transfer ediyoruz deyipte mutlu olmadınız. prandelli geldiğinde hangi biriniz prandelli bu amk. italya milli takımı daha nolsun amk demediniz. adam hep vizyonlu büyük transferler yaptı.

    şimdi manu taraftarı falcao transferinden yada de gea transferlerinden dolayı manu başkanına saydırıyormudur. sizin vizyonunuzu öpiyim bi daha blazer ceket gidersem beni gondiklesinler diyormudur?

    adamın yaptığı transferlerin yüzde 90ı iyi transfer ve gelecek vaadeden transferler bu yüzden sırf fatih yalakası yüzünden ünal aysal'a saydırmaya gerek yok. he çok fazla fatih terim'i övmek isterseniz bunu ünal aysal başlığında değil fatih terim başlığında yapın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın