• 17
    galiba benim de içine dahil olduğum grup. en azından bazı maddelere uyduğumu fark ettim. o yüzden de ufak bir açıklama yapmak lazım sanırım.

    harry kewell'ı sabri ve emre çolak'tan daha çok sevmelerinin sebebi yabancı olması değil, kewell'ın iş disiplinine sahip gerçek bir profesyonel olmasıdır. emre çolak 2 maç iyi oynadıktan sonra havaya girip beyblade'e bağlarken, sabri efendinin kaptanlık elinden alınınca atmadığı trip kalmazken, ikisi de altyapı ürünü olmalarının meyvesini yiyip "galatasaray'ın evladıyım" ayağına kulübün sırtında kambur oluyorken kewell ise oynadığı süre boyunca bir sürü farklı mevkide denenmiş ama çıtını çıkarmamış, hiçbir probleme adı karışmamış, sözleşmesi bitince de efendi gibi kulüpten ayrılmasını bilmiştir.

    yahu sabri'yi normalde oynattığınız pozisyondan biraz farklı bir yerde oynatın, atmadığı trip kalmaz; bu kewell zamanında bir hamburg maçında stopere kondu da çıktı ses etmeden 40 yıllık stopermiş gibi topunu oynadı, daha çok sevmeyelim de taşa mı dönelim şimdi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın