resim
El Hadji Baye Oumar Niasse
Takım:Macclesfield
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Senegal
  • 115
    galatasaray 4 santrafor'u olması gerektiğine inanıyorum ben hep. 2 tanesi bir birini tamamlayan özellikle bir biriyle yarışan bir birini kamçılayan adam olmalı bana göre. bir tanesi joker olmalı. oyunu değiştirmek için, şoklamak için kullanmak için. bir tanede niasse gibi açık alan topçusu.

    şimdi konumun öznesini niasse'den çıkartıyorum. ki zira gelsin, gelmesin nasıl bir topçu vs gibi konulara girmeyeceğim. ama bana göre galatasarayın vasat üstü iyi ucuz bir açık alan topçusuna ihtiyacı var. hatta sırf 6 maç için ucuz bir adama ihtiyacı var.

    biz galatasaray'ız genelde rakiplerimiz bize karşı kapanır. bu sebepten hızlı düşünüp hızlı uygulayan dar alan topçularına ihtiyaç duyuyoruz. ama ne yazık ki avrupa'ya gittiğimizde işler biraz değişiyor. biz daha çok defans yapmak zorunda kalan taraf oluyoruz. böyle durumlarda topu ileri atmamız ve nefes almamız gerekiyor. bu sebepten o atılan toplara gidip açık alanda iş yapacak adam lazım bize. benzer bir sebepten stock'u kaçırdığımıza üzülmüştüm. fenerbahçe benfica eşleşmesinde bala göte rakip sahadaki maçta öne geçtiğinde oyuna stock'u atsaydı muhtamelen final oynayacaktı. çünkü topu taşıyan, çalım atan ve topu rakip sahada tutabilen bir oyuncu. bu da nereden baksanız fener'e 10 15 saniye nefes alma süresi demek ki bu minimum. hele bir de benfica hatlarını ileri çıkardığından bir çalımla iş yapabilirdi fener.
App Store'dan indirin Google Play'den alın