resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4335
    kim ne dersin kadro mühendisliği konusunda çok doğru işler yapan adam. manchester city, kendisi gelmeden çok daha evvel araplara satılmış ama kendisi gelene kadar paraları saçmasapan şekilde harcadığı için premier league şampiyonu olamamıştı. mancini'nin gelmesiyle david silva, yaya toure, sergio agüero gibi isimler takıma katılmış ve bence dünyada şampiyon olmanın en zor olduğu ligde şampiyon olmuştu. bugünlerdeyse internazionale için yaptıkları oldukça umut verici. herifte en azından avrupa futboluna hakimiyet ve vizyon görüyorsun. tutar tutmaz bunlar ayrı konular ama adamın ufku geniş, bizim başımızdakiler gibi çapsız değil.

    inter'in omurgasını hem genç hem de tecrübeli oyuncularla harmanlıyor. kaleden hücuma, handanovic, miranda, imbula, kondogbia ve icardi gerçekten müthiş bir omurga. uyum sorununu ne kadar çabuk atlatırlarsa juventus'un o kadar ciddi rakibi olacaklar. dahası shaqiri, kovacic, nagatomo ve guarin gibi iyi oyuncular da bu omurgaya entegre olacaklar. garibim bizim defans hattına laporte, orta sahaya da bu sene inter'e aldığı kondogbia'yı istemişti ama sadece istemekle kaldı o iş. ünal aysal bütçe olmadığını söyleyerek aslında nazikçe kendisine kapıyı gösterdi. halbuki buralarda kalsaydı, bu vizyonla galatasaray'ımızı uçuracaktı. şimdi ne vizyonsuz heriflere kaldık. bi tarafta laporte, kondogbia gibi adamlar bi tarafta bilal ve aydın gibi çapsızlar. te allah'ım, sen aklımıza mukayet ol.

    sinyor mancini, iyi ki gidip bu çapsızlar memleketinden kurtardın kendini. allah yolunu açık etsin, bir gün tekrar yollarımız kesişsin inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın