• 433
    aysal giderken dur ben bu camiayi bi karistiriyim da burunlari on yil boktan cikmasin dedi ve sonuc bu. iki tane essek gibi maasli adam. ve onlari kiskanan bi suru essek gibi adam.

    anasini satiyim dalga gectigimiz besiktasa ozenir oldum. yok mu bizde de fikret forest gibi biri ya. ciksin, para yok bok alin desin. herkesten fedakarlik istesin, bir nevi bu adamlaro taraftarin onune atsin. maasini dusurmeyen once taraftarin gozunden sonra onbirden dussun.

    yonetimin yaptigi adeta eyyamin krali. hatayi hataylq kapatmak nedir amk. madem yapildi bir hata, bundan sonra yapilmayqcak dersin. muslera ve sneijder bizim ozel oyuncularimizdir der digerlerine iki milyon siniri cekersin. yok takimdaki arkadas ortamiymis. biz koyun oldukca güden cok olur. sabriler, selcuklar, buraklar, yasinler, hatta melolar bize muhtac anasini satiyim. bu adamlar bu yaslarinda bu kadar ust seviyede bu paranin yarisini alamazlar. kaldi ki melo disindakiler bu seviyede bi takim tarafindan beles olsa alinmaz. bu seviye dedigim cl tabiki, yoksa anamizin liginde biraz kondisyon yuklesek biz de oynariz.

    ya birakin bu adamlari bi. çıkın bizde artik boyle, istemeyen gider diyin. bu kadar mi zor yahu. sabri mi gidecek 31 yasindan sonra sivasa? zaten 800000 versek bile sike sike kabul edecek adamlarin gotunu kaldirdik da kaldirdik. sonra burak kariyerimi burda sonlandiricam avrupa hedefim yok diyor. oyle der tabi. adamin yarım asir daha sozlesmesi var amk maksimum ucretten.

    battiysak battik diyin bilelim. paramiz yoksa adam gibi yok deyin. oyun oynar gibi yok diyip olmayacak yerlere para baymayin. battiysak yapin siz de bi feda tsortu. battik anasini satiyim buyrun kurtarmaya diyin. adam olanlar elini tasin altina soksun. ama batmadiysak da bizi ucuza kelepir transferle oyalamayin. 20 milyonluk butceye bu ukraynali adini yazamadigim arkadas, nani ve guzel bi de stoper alinir. hatta bosta bi de sag beke imza parasi cikar. paramiz varsa bunu yapalim, yoksa da sabriye essek gibi para bayilmayalim.

    valla insallah batariz. gercekten soyle bi kere beyaz bayrak ceksek dibi bi gorsek de guclu olarak tekrar baslasak. alp yalmani secemeyen uyelerin de ta amk. ah ah simdiye sabriyle 500000e anlasmisti alp baskan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın