• 14
    büyük kaptan;
    neşteri vur. neden çekiniyorsun. sen ki bu takımın tarihini en iyi bilensin. "futbolda asla dün yoktur" kuralını bizzat yanarak öğrenenlerdensin.

    bilal kısa transferi bir nebze ama sabri ile yeni sözleşme yapılması taraftarların binde 999'unu çıldırttı. hele verilen para ciğerlerini yaktı.

    ben bir taraftarın durması gereken sınırı çok iyi bilir ve psikolojimi bozmadan, sakin kalarak değerlendirme yapabilirim. ancak 25 yaş altı taraftarlarımızın psikllojisin bozduğunuzun farkına varmalısın.

    bunların faturası yarın tamamen size ve hamza hocaya çıkarılacak. taraftarın oluşturduğu sinerjiyi berhava etmeyin lütfen. taraftar tertemiz kalple, hiçbir menfaat beklemeksizin hatta üstüne para vererek sever takımını. onların istisnasız tamamına yakınını üzmek akıl karı değildir.

    bu durum sadece sabri olayında böyle değil. aydınla da aynı durum yaşanacak diye bir endişe var taraftarda. ayrıca rakibimiz kjaer, nani, ospina, fernandao, şener ve hatta mitroğlu'nun işini bitirmek üzereyken bizde hiç hareket olmaması taraftarı pesimist yapmaktadır. siz kitle psikolojisini iyi bilmelisiniz yıllarca milyonlarca taraftarla hemhal oldunuz.

    sevgili kaptan, sözleşmesi devam eden futbolcu transferinde acele edilmemesini doğru bulurum. ancak bonservisi elinde olan yıldızlar için acele edilmesi gerektiği açıktır. çünkü onlar uçtu mu bir daha dönüşü olmaz. konoplyanka bunlardan biri ve taraftar sizden onu istiyor. uçar giderse siz ve hamza hoca sorumlu olursunuz.

    hamza hoca'yı tatlı rüyasından uyandır. niasseyle bilal'le olmaz bu iş. yarın gidişi de gelişi gibi olursa şaşırmam. ligin 12. haftasını göremezse bu tamamen kendi hatasından olacaktır.

    bu yıl farklı bir yıl. yabancı sınırı kalkmış ve fenerbahçe olağanüstü bir takım kuruyor. biz yarın sadece fenerbahçe ile kıyaslanacağız.

    fenerbahçe gibi altı yedi yıldız alın demiyoruz ama iki yıldız'ı da bu taraftardan esirgemeyin.
    lütfen biraz daha aktif, biraz daha cesur olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın