• 98
    bugüne kadar ki hal ve davranışların on numara hocam ama bundan sonra değişmen lazım. ilk o mahçup halin başarılarla haklı gurura dönüştü fakat bundan sonra o muhafazakar kafa yapın, biz elimizdekilerle mutluyuz, bunlarla devam edebiliriz tavrındaki fakir ama gururlu kafa yapını acilen değiştirmelisin. bak hoca önümüz şampiyonlar ligi. senin burada tecrüben yok. duman ederler bizi bu eldeki kadroyla. zaten geçen sene ettiler bu kadroyu.

    bak senin beklerin telles ve sabri. ne hücum edebilirler ne savunma. ne oyunu okuma özelliği vardır ne teknik. ikisinin de ortaları karşı tribünler. bu ikisi de kafasını kaldırmadan içeride biri var mı yok mu diye bakmadan dan dun ceza sahasına top gönderen adamlar.

    bak hocam bizim orta sahamız selçuk-melo ve hamit. 30 yaşını devirmiş ve tempoları iyice düşmüş adamlar. bunları su almaya götürürler susuz döndürürler. yedekleri de bilal, dzemaili ve yekta. onlar da 30'u devirmişler.

    bak hocam bizim muslera ve sneijder'imiz var diyorsan onların da gücü yetmez. desteklemek lazım. bu yasin ve burak'la olacak iş değil.

    borçlar yüzünden tedbirli davranmalıyız diyorsan futbolcularına hakettiğinden fazla para verildiğinde ses çıkar. yabancı sınırı kalkmış ve sen yerli bir futbolcuya 1,8 milyon euro para verdirtiyorsun. bu para son 4 senedir leblebi gibi gol atana burak'a bile fazla. kaldı ki sabri'ye futbol hayatının sonuna kadar verilmesi gereken paradır ama biz 1 sene için veriyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın