resim
Jem Paul Karacan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 90
    2011-2012 sezonunda fatih terim bu oyuncuyu çok istemişti orta saha için, 23 yaşındaydı, çok koşan, oyunun iki yönünü de oynayabilen, ayakları iyi bir futbolcuydu. ve sonrasında ne oldu ağır bir sakatlık geçirdi ve galatasaray'a transferi iptal oldu. o zaman içerisinde çok üzülmüştüm. jem karacan'ı fm oynayanlar az biraz bilir. dayanıklılığı çok üst düzey bir futbolcuydu ve yabancı sınırının da olduğu o sıralarda kadromuza katılması çok iyi olurdu ki bu tip bir oyuncunun yokluğunu halen yaşıyoruz. geçtiğimiz 2 sezon boyunca da yine sakatlığı nüksetti ki sürekliliği bir türlü sağlayamadı. zaten sağlamaış olsa şu sıralar avrupanın özellikle ingiltere'nin kalburüstü takımları ile, iyi fiyata, adı geçiyor olurdu.
    şu an için ise transferine oldukça kararsız bakmaktayım. belki 2 sezon falan önce gelse 4. yıldızın üzerine 4 sene üst üste şampiyonluk apoletimiz olurdu. geçen sene bu tip bir orta sahanın eksikliğini çok hissettik çünkü ve halen de çekmekteyiz. geçen sene mancini, ceyhun ile orta saha dinamizmini arttırmaya çalışmıştı ve bunu başardığı maç sayısı nadirdi. jem karacan, ceyhunun koştuğu koşu mesafesini koşmakla birlikte oyunun hücum yönünde de başarılı bir performans gösterebilirdi. şu an 26 yaşında yani yaşlı sayılmaz ama süreklilik sağlayabilir mi sorun olan o. eğer gelir ve o sürekliliği yakalarsa sezonun transferi olabilir, sağlayamazsa ise sözlük yazarlarımızın 'vizyon' içerikli altı boş entrylerini daha çok görmüş oluruz.
    not: fm de bana kadıköy galibiyeti(3-0 lık net galibiyet hem de) ve cl finali gösteren kadronun baş mimarlarındandır, gelsin(u: :( )
App Store'dan indirin Google Play'den alın