resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 731
    alman milli takımlarıyla 200 ün üstünde maça çıkmış bir adama bu kadar eleştiri mantıksız geliyor açıkçası.

    gerçekten çok yönlü bir oyuncu alman milli takımında klose reyizli dönemde 4-3-3 ün solunda oynardı genelde 3 lünün ortasında da oynamışlığı vardır, kölnde genelde 4-5-1 in ileri ucunda görev yapardı, kaleyi gördüğü an yapıştırır ki özgüveni yüksek bir oyuncudur, fizik olarak belki maç eksiği nedeniyle biraz geride olabilir fakat polonya asıllı olmasına rağmen adam almanyada yetişmiş önünde sezon öncesi kampı var, toparlayacaktır mutlaka. hamza hoca da burak ile beraber oynayabilen birinden bahsetmişti. burak'ın en önemli eksiği pas oyununda yer almaması prens poldi ise pas oyununda son derece etkilidir, bunun yanında boş koşular yapıp (umut bulut koşusu değil ) ileri uçtaki oyunculara pozisyon hazırlayabilir.

    bunların yanında en önemli handikapı uyum sorunu; poldinin köln ve alman milli takımı az biraz bayern dönemi haricinde performansı gittiği takımlarda yeterli görülmedi.

    gerçi gene doğmamış çocuğa don biçiyoruz, yeni yönetimin poldiyi getirecek kadar vasıf göstermediğini düşünüyorum, umarım tersi olur ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın