resim
Emmanuel Chinenye Emenike
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.82
Uyruk:Nijerya
  • 833
    1- bu adama 14 milyon euro veren bildiğin maldır... 14 milyon euro'ya avrupa'dan hayvani adamlar alabilirsin.
    2- bu adama verildiği iddia edilen 14 milyon euro ile çok klas adamlarla arabistanda bile takımın yarısını yenileyebilirsin.
    3- bülent uygun nasıl bir üstün yetenek ki takımının sahibini emenike gibi bir öküze 14 milyon euro verebilecek şekilde ikna edebiliyor?
    4- bülent uygun ne kadar mal ki 14 milyon euro transfer için kendisine bütçelendiğinde o parayı emenike'ye boca edebiliyor?
    5- bu adam en çok parladığı dönemde 9 milyona fenerbahçe'ye geldi 10 milyona spartak moskowa'ya gitti sonra 11 milyona fenerbahçe'ye geri döndü, ama döndüğünden bu yana yüzyılın bidonu, bu adama daha önce ödenen 3 transfer ücretinden de fazla olan 14 milyonu ödetecek nasıl bir şart oluşmuş olabilir?

    neresinden bakarsan bak mantıksız ve saçma bir transfer haberi gibi duruyor.
    eğer gerçekse, bence umm salal takımı bülent uygun'a ve fenerbahçe'ye nitelikli dolandırıcılık davası açmalı...

    farzedelim ki haber gerçek, ben sırf aziz yıldırım'ın "bak 14'e adam sattım, nasıl yöneticiyim?" dedirtebilmek için umm salal ve bülent uygun'la anlaşmış olabileceğine, adamı 2-3 milyona gönderip medyaya bunu 14 diye duyurabileceğine de inanıyorum...

    uzun sözün kısası, bu piyasada kimse 14 milyonu bırak bunun 5'te birini emenike'ye vermez, veremez.
    verilirse bunun açıklaması yoktur.

    edit: bülent uygun'un takımına gönderilmesi ihtimali de manidar. başka takıma gitse belki şikeyi itiraf edecek ama bülent uygun'un yanına giderse itiraf edemez...
App Store'dan indirin Google Play'den alın