• 83
    çok değerli hocam,

    öncelikle yeni sözleşmen tekrar camiamız için hayırlı olsun. o sözleşmenin gereklerini yerine getireceğinden zerre şüphem yok. teknik-taktik konulardan bahsetmeyeceğim. nasip olursa yeni sezon başladığında zaten bol bol konuşacağız.

    şimdi hocam... bugün basında aydın yılmaz ile sözleşme yenileneceğine dair bazı ifadeler gördüm. iş işten geçmeden birkaç kelâm etmek istedim.

    burada sana aydın yılmaz'ı anlatmama gerek yok. eminim kişiliği, karakteri 10 numaradır fakat ne yazık ki futbolculuğu için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. umuyorum ki sen de en az bizler kadar durumun farkındasındır. bu nedenle o basında yer alan ifadelerin asla gerçekleşeceğini düşünmüyorum, düşünmekte istemiyorum. aman hocam! taraftar bu konuda çok hassas. sakın bir hata yapma, duygusal davranma. gerçi ortada duygusal davranılacak dahi bir durum söz konusu değil. demem odur ki artık bu konuların devamlı gündeme gelmesine izin verme. çık, açık açık söyle "şu futbolcularla artık devam etmek istemiyoruz." bitti. bu kadar. medya zaten yeterince abuk subuk transfer söylentileri üzerinden baskı oluşturuyor. bir gün rvp, falcao bir gün adem, aatif ile uyanıyoruz. daha yolun başındayken bizim de psikolojimiz bozuldu. bari gidecek futbolcular üzerinden sıkıntı yaşamayalım. çünkü bu işin özrü mözrü de olmaz.

    artık 3 senelik bir sözleşmeye imza attın, yeni bir sayfa açtın. günü kurtarma veya 4. yıldız muhabbeti de geride kaldı. emin ol, önünde geçen sezondan daha zor bir sezon seni bekliyor. bu süreçte en azından kendi adıma, elimden geldiğince destekte olacağım. o yüzden bizleri mahcup etme ve seni sevenleri sakın hayal kırıklığına uğratma hocam.

    saygılarımla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın