resim
Aydın Yılmaz
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:36
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 3121
    kendisi takımda kalırsa bir daha lisanslı ürün almam, aldırmam.

    ben ailemin rızkını aydın yılmaz galatasaray'da 7 numaraya çöksün diye mi harcıyorum. zaten kulüp bulamayıp son anlaşmayı yaptığımızda, konya'ya, beşiktaş'a ve braga'ya attığı gollerin 5 katı bedeli bir miktarı kazandı, gitsin de huzur versin...

    ekleme: şu linki de vereyim tam olsun,

    http://amkspor.sozcu.com.tr/...na-es-engeli-167189/

    --- alıntı ---
    aydın’a eş engeli24 temmuz 2013 tarihinde güncellendi. tweet ekin yılmaz yönlendirdi ve kocası pazarlık masasında kendisi gibi yedek sabri’ye ödenen parayı istedi. yönetim 550 bin dolar azını önerdi. ekin’i dinleyen aydın ‘evet’ diyemedi.
    hakan balta, gökhan zan ve engin baytar’la nikah tazeleyen galatasaray, çağlar ve ujfalusi’ye yol verdi. sarı-kırmızılı yönetim, mayıs ayının sonunda sözleşmesi sona eren aydın yılmaz’la yola devam etmek istedi ama pazarlıklardan sonuç elde edemedi. aydın’a sezon başına sırasıyla 700, 800 ve 900 bin dolar garanti parayı içeren 3 yıllık sözleşme önerildi ama 25 yaşındaki oyuncu teklifi kabul etmedi.
    şaş’a göre ‘teklif iyi’
    yardımcı antrenör hasan şaş geçen hafta aydın’ın durumuna değinmiş ve “bana sorarsanız iyi de bir teklif yaptık 3 yıllık. kabul etmedi ama kapımız aydın’a kapalı değil” demişti. işte amk farkıyla aydın yılmaz’ın sözleşme uzatmamasının ardında yatan gerçekler…
    ekin böyle istedi!
    güzeller güzeli kızı mila ve karısı ekin ile mutlu bir evliliği olan aydın, transferi için ailesine danışmak istedi. ekin yılmaz söze girdi ve kocasına, sabri’nin kazandığı ücretin aynısını talep etmesini söyledi. aydın gibi altyapıdan çıkan ve yine aydın gibi rotasyon oyuncusu olan sabri, geçen yaz, sezon başına 1 milyon 250 bin dolar garanti para ve maç başına 15 bin dolardan üç yıllık imza atmıştı. ekin, kocası aydın’a galatasaray’da kalması yönünde sabri’nin sözleşmesini örnek gösterdi.
    iki ay geçti, ses yok
    lig bittikten sonra kulübü ile masaya oturan aydın yılmaz, karısını dinledi ve 1 milyon 250 bin dolar istedi. yönetim ise ilk yıl için 700 bin dolar ve 100 bin dolarlık zamlarla 3 yıllık sözleşme önerdi. yıldız oyuncu bunu kabul etmedi ve ailesiyle tatile gitti. iki ay geçti, ne galatasaray yönetimi ne de aydın geri adım attı. bir anlamda, karısını dinleyen aydın yılmaz şimdilik takımsız kaldı!

    --- alıntı ---

    işte sonra biz imza attırdık, ne aydın yılmaz'mış amk ya gitmedi bitti, evet yanlış yazmadım, beni bitirdi :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın