• 219
    aslında mantığı doğru olan takım. şöyle ki; takımı tamamen 300bin euroluk oyunculardan oluşturuyorlar. kesinlikle 1milyona adam almıyorlar denge bozulmasın diye. gelirleri arttığında 500bin, sonra 1milyon euroluk oyunculardan kurulu takım yapmayı planlıyorlar. bülen uygun'un kafasındaki bu sistem hak, adalet, takım içi dengeler vs. gibi bir çok noktada oldukça doğru.
    ancaaaak uygulamada işler değişiyor tabii. sen böyle bir sistemi kendine seçebilir, sonra bununla başarılı da olabilirsin yerel anlamda. ama kalkıp ülkenin şampiyonlar ligi kotasını doldurursan bu takımla, orada başarılı olabilecek türk takımları uefa avrupa liginde oynarken, sen bu takımı türkiye'nin şampiyonlar ligi hakkında kullanırsan olmaz kardeşim. hem kendini rezil edersin, hem takımını rezil edersin, hem ülkenin puanlarını yerle bir edersin.
    bunlar da yetmez sen kaybettiğin için alamadığın o paralar diğer şampiyonlar ligi temsilcisi beşiktaş'a verilir ve şampiyon olmayı hayal ettiğin liginde de rakibini finansal olarak destekleyerek 1 kademe daha arayı açtırırsın.
    tüm mütevazılık zırvalıklarına karşın ligi 2. bitirme karşılığı sivasspor'un ne kadar önemli rakamları cukkaya indirdiği kayıtlarla sabit. bunun içinden transfere zırnık harcamadan avrupa'nın en büyük şampiyonlarının liginde oynayacağım saçmalığını uygulayan bu takımın sayın teknik direktörünü ve tüm yönetimini canı gönülden tebrik ediyorum.
    kendi küçük dünyanızda koşturmaya devam edin.
    ama şunu da bilin ki artık 80' lerde değiliz ve ondan bundan 8 yiyen türk takımları görmek istemiyoruz. biz de türküz ve gururumuz inciniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın