• 15
    şenol güneş'in adamlığını sorgulayanları ortaya çıkarmış versus. sebebiyse beşiktaş'a gitmesi. beşiktaş'ta şike muhabbeti üzerine yönetim falan değişti. yapanlar gitti yeni bir yönetim ve anlayışla yola devam ediyorlar. hala kirli olabilirler ama beşiktaşa'a gitmek midesizlik falan değil yani.

    şampiyonluğu inkar etti deniyor. ne demişti? "bugüne kadar şampiyonluk yaşamadım" hayır adam ne yapsın amk? hala fenerbahçe şampiyon gözüküyor. ne desin? diyeceğini çoktan dedi zaten ama belli ki artık bıkmış. o da kabullenmiş. ben bile kabullendim yahu. düzenin değişeceği falan yok.

    hamza hocayla olan kıyasına gelirsek hem hocalık hem adamlık olarak hamza hamzaoğlu'dan oldukça üsttedir. hamza hoca ilerde daha iyi bir antrenör olabilir ama şimdilik vaziyet bu. adamlık olaraksa hamza hamzaoğlu birilerine yaranmak için sneijder'e hiç hak etmediği şekilde bok atmıştır. gerçekten iyi oynadığı bir sezonun ardından adamın aldığı parayı tartışmıştır. hayır hamza hoca böyle bir insan olsa eyvallah ama böyle biri de değil. niye böyle bir şeyin altına girdi hala anlamıyorum.

    sonuç olarak şenol hoca > hamza hamzaoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın