resim
Aatif Chahechouhe
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.76
Uyruk:Fas
  • 73
    beklediğimin aksine sözlük yazarlarımız transferine olumlu bakıyor, malum şu sıralar herkese burun kıvrıldığından böyle bir manzara ile karşılaşmak beni şaşırttı :) neyse...kendi fikrime gelince; aatif* takıma kazandırılırsa kanat rotasyonu artar doğru, takıma iyi şeyler katabilir doğru ancak aatif sadece tek ayağını kullanarak bu ligde gol kralı oldu, yani 2 sezon önce, kendisinin de elbet başarısı var ancak gol kralı olmasındaki önemli etmen diğer forvetlerin de beceriksizliği şimdi kimse kusura bakmasın. bu sene gol krallığı listesinde ise 8. sırada, bir önceki sezona göre 17 golden 13 gole düşmüş. evet diyeceksiniz ki "zaten o bir kanat(açık) oyuncusu gol kralı olmasını her zaman bekleyemezsin kanat oyuncusu asist sayısında ön plana çıkar". bu dendiği zaman ise karşımıza çok daha ilginç bir istatistik çıkıyor aatif'in bu sene ligde yaptığı asist sayısı "2".
    bir önceki sezon 10 asist yapmış bir oyuncudan bahsediyoruz. tabii sivasspor bir önceki seneye göre forvet hattı genel olarak kısır kaldı(batuhan'ın ekstra performansını bir kenara koyuyorum) o da ayrı bir mesele.
    şimdi elde şu an için bulunan açık oyuncularına bakarsak yasin, amrabat, bruma var ben bu rotasyona sinan gümüş'ü de eklemek istiyorum(olcan ve emre benim için bu sınıfa girmiyor). aatif bunlara iyi rotasyon olabilir belki ancak aatif da sağ ayağı kapatıldığı zaman etkili bir oyuncu olmuyor. e bruma gibi topsuz oyun oynayabilen de bir oyuncu değil. en önemli özelliği dikine topla gidebilen rakibi gafil avladığında seri çalım atabilen bir oyuncu olması fakat zaten elde yasin ve amrabat var bu ayarda. evet maaliyeti düşük olursa tranferine olumlu bakarım ancak gidip 5-6 m euro falan vereceksek aatif'ten iyisini bulmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın