resim
Aatif Chahechouhe
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:38
Boy:1.76
Uyruk:Fas
  • 68
    hakkinda epeyce yanlis bilgi oldugunu dusundugum bir futbolcu.

    oncelikle baba memleketim olan sivas'in takimini babam sebebiyle mecburiyetten takip ediyorum yoksa bir sempatim mevcut degil. aatif sivas'a fransa liginden degil bulgaristan ikinci liginden geldi. asil pozisyonu sol kanat ancak uc sezon once kamil grosicki'nin insan ustu performansi sebebiyle forvet arkasi ve zaman zaman mecburiyetten forvet oynamaya basladi. bu iki pozisyonda basarili olunca da forvete yerlesti. kendisinin en onemli yetenekleri kalipli bir oyuncu olmasina ragmen yavas degil, bileklerine de hakim. bu sebeple yavas defans oyuncularina karsi teke tek kaldiginda bir umut bulut misali top ayagina dolasmaz, karsisindaki adamin yanindan akar gider. son vuruslarda da ozellikle son iki sezonda cok istikrarliydi. burak kadar cok net pozisyonlari harcadigini hic gormedim. baktiginizda amrabat ile tek benzer yonu kel olmasi ve asil pozisyonunun sol acik olmasi ama oyun stili bakimindan amrabat ile cok benzer futbolcular degil.

    gelelim dezavantajlarina. adam 29 yasinda. hepi topu iki sezon daha oynar. bunun yaninda yumusak bir futbolcu diyebiliriz. cok mucadeleyi sevmez, amrabat misal bu adam kadar bileklerine hakim degildir ama rakiple bogusur omuz omuza mucadeleden kacmaz. bunun yaninda aatif'in buyuk takim tecrubesi de yok. acik alanda turkiye'deki defans oyuncusuna babam da calim atar derseniz sesimi cikaramam zira sercan yildirim bile balikesir'de luis suarez performansi gosterebiliyor. bu bakimdan aatif bize gelse ayni performansi gosterebilir mi kocaman bir soru isareti.

    gel gor ki ligde yabanci sinirlamasi kalkti diyebiliriz. bizim icin hem forvete hem de kanata guzel bir alternatif olabilir. bonservisine cok buyuk bir meblag odemezsek de alinabilir bir risk olarak bakabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın