resim
Aatif Chahechouhe
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:38
Boy:1.76
Uyruk:Fas
  • 62
    büyük takımda iş yapacağını hiç düşünmüyorum. bunun 2 sebebi var.

    bir sivas'tan önce hep amatör takımlarda oynamış bir anda sivas'ın o dönem ki hocaları (emin değilim ama sanırım rıza çalımbay) bulmuşlar getirmişler.
    büyük takım bir anda ters gelebilir.

    iki topla oynama süresi ve top kullanma sayısı. büyük takımı büyük takım yapan top kullanan oyuncularıdır. atıf bir kanat oyuncusu değil. zaten kanada koysak kanat oynar ama biz yanlış yaparız. takımda çok fazla pasör var. bu kadar pasör bir takımda kanatların ikisi de alıcı olmalı. (bkz: yasin) ama hadi koyduk diyelim atıf topla oynama sayısının yüksek olmasını ister ki işe yapsın. ve al verli bir adamdır topu ayağında da uzun tutar.

    büyüklüğü ile var eden takımlar da vardır bu arada ama az... barcelona falan. sene başı en çok endişe suarez, messi ve neymar'ın top kullanma sayılarıydı örneğin. ama onlar bu 3'lü için muazzam bir şey yarattılar. ve adamların 3'ünün de potansiyelinden fire vermeden.

    son olarak büyük topçulardan bahsedeyim. galatasaray'da atıf'a o topu vermezler arkadaş. sneijder, selçuk, melo ve hatta hamit falan varken bunlar topu kullanmaktan vermez. sneijder niye büyük topçu. real madrid'e de gitse bize de gelse istediği top sayısını kendisine söke söke alıyor. atıf yapabilir mi bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın