• 81
    sayın hamza hocam. ben seni galatasaraylı hamza olarak bilirim, öncesinde de, eşinle teyzem arkadaş olduğu için ince ayar bak bu hamza abin diye tanıştırıldım. ama hamza ya da hamza abi diyemiyorum burada sana, kızıyorlar :(

    geçen ay senle ilgili şöyle beş maddelik bir eleştiri yazısı yazdım. onun üstüne yüzlerce entry yazıldı ama bir allahın kulu adam üşenmemiş yazmış, ulan şu soruların cevabını vereyim demedi. ahanda burda duruyo hala. (bkz: hamza hamzaoğlu/#1721121)

    hamza hoca, buradaki sorularım hala cevapsız, ve her geçen gün daha da ciddi sorunlar haline geliyorlar. şimdi yazsam bir beş tane daha eklerim ama cevapsız kalacağı için gerek duymuyorum. burda acayip yazarlar var kraldan çok kralcı, adamların seni savunma eşiği "size prandelli müstahak" ile "sanki hocaya messi'yi önerdiler de almadı" arasında gidip geliyor.

    gelelim asıl konumuza. yeni kontrat yaptın, kazandığın her kuruş helal olsun tek kelime edersem namerdim. fakat sen yeni kontrat yapacağını biliyordun, başkan seçileceğini biliyordu, cüneyt kaptan görevini biliyordu da, ilk transferle ilgili görüşmenizi 10 haziranda yapmak neydi be hocam?

    çok paramız yok, biliyoruz. e o zaman en iyi adım bonservissiz adamlara yönelmek değil mi? trabzon'un mbia yı bedavaya aldığı bir pazar var önünüzde, sen, başkan, kaptan üçlüsünden bir allahın kulu yahu şu transfer işine erken bakalım da bütçemiz rahatlasın demedi mi? sen bu adamlara, erkenden transferi tamamlamak çok kritik, bu konuda hızlı hareket edelim demedin mi?

    sen galatasarayın içini bizden iyi bilen bir insansın. hocam, hatırlatayım yine de. galatasarayda transfer bitmez. ama eskisi gibi "bitmez" değil. baya asıl anlamıyla bitmez. bitmiyo. bitiremiyorlar. burada sana da iş düşüyor. senin baskı kurman lazım hocam. takımdaki oyunculara bir abi bir baba gibi yaklaşmakla bitmiyor galatasaray teknik direktörlüğü.

    son olarak bir de vizyon meselesi var. bak bunu senin ağzından net şekilde duymadan konuşmak istemiyorum ama yazılanlar çizilenler doğruysa çık de ki " arkadaşlar bu ekonomik durumda bizden avrupada bir cacık olmaz. o yüzden şampiyonlar ligine ayakbastı parası için teşekkür edip, ligi kazanmaya çabalıycaz." ama sen geçe gün röportajında, galatasrayın hedefi avrupadır dedin. bu işte bir yanlışlık var hocam. ya dediklerinde, ya yaptıklarında.

    son olarak, daha önce de yazdım, tekrar yazıyorum. ben ahmet mehmez harry alex lebron falan bilmem, benim için aslolan tek şey galatasaraydır. senin başarılı olacağını düşünmüyorum. ama inşallah, allah biliyor ki bunu içten söylüyorum, inşallah beni haksız çıkartır da başarılı olursun.

    lakin bu gidişat, beni haklı çıkarmaya başlıyor gibi, o yüzden üzülüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın