resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3071
    bruma için farklı düşünüyorum. topla driplingi mükemmel. sağ ya da sol kanatta, topu alıp içeri kat ettiğinde üç-dört rakibini adeta felç ediyor. futbol oynayanlar bilir ki bu hareketler rakip takımın moral motivasyonunu paramparça eder.

    ancak bruma son tercih hataları yüzünden pas mı şut mu ikilemine düşüp hata yapıyor. yani dripling sonrası şuta odaklanıyor ve kendine şut pozisyonu hazırlamaya çalışyor. ancak abilerinden korktuğu için bir güvensizlik yaşıyor ve pasa dönüyor. haliyle pasları da kalitesiz oluyor. halbuki daha driplinge başladığı anda pasa odaklanmalı ve daha cesur davranmalı. daha çok genç olduğundan şut zamanı da gelecektir. ayrıca biraz da savunma yapmayı öğrenirse sağ çizgiyi otobana çevirir.

    aceba portekiz kulüpleri, özellikle de porto bruma'nın kafsını mı karıştırıyor diye aklıma gelmiyor değil. bu konuda hamza hoca'ya katılıyorum, dikkatli olunmalı ve bruma'da bir yıl daha ısrar edilmeli.

    ronaldo'yla kıyaslayacak değilim ama sir alex ferguson'un eline geçtiğinde ronaldo da çok hata yapıyordu. iki yıl sabretti ve dünya bir yıldız kazandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın