resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2367
    bu sezon, en iyi futbolcuları 29 yaşındaki danimarkalı daniel wass olan, fransa ligue1'i 18. olarak bitirip küme düşen takımda 14 maçta oynayan kiralık stoperimiz. kendisi 29 yaşındadır. takımımızla olan sözleşmesi 2016 haziran'ında bitiyor. soru şu ki "bu futbolcudan yararlanmaya çalışacak mıyız, yoksa gönderecek miyiz?" dany hariç chedjou, semih, hakan, koray ve emrecan coşkun'u sayarsak 5 stoperimiz var. transfer söylentilerine göre alternatif bir stoper arıyoruz. 28 kişilik bir futbol takımında en fazla 4 adet net stoper, 1 adet alternatif stoper ( sağ bek olup stoper oynayabilen ya da defansif orta saha oynayıp stoper oynayabilen ) 1 adet de genç stoper olmalı. bu kıstaslardan bakıldığında dany bu takım için net bir şekilde gereksiz futbolcudur. hamza hoca dany'i görmek için kampa götürür mü bilemem ama hiç sanmıyorum. kendisi gelip florya'da antremana çıkmadan gönderilmelidir.
    dany çoğu stoperin aksini hızlı bir stoper ama diğer özellikleri zayıf. iyi kafaya çıkamaz, doğal olarak golcü bir stoper değildir. iyi markaj yapamaz. yırtıcı forvetlerle boğuşamaz. bileği yumuşak olmasına rağmen oyun zekası yüksek değildir. kendisinin bu takıma verebileceği fayda ise; hızlı olmasından dolayı, bu sene çok sıklıkla yaşadığımız, rakip yarı sahaya yerleşmiş atak yaparken, geri dönüşlerde sorun yaşayıp kontratak yeme problemimize çare olabilir. ancak sırf bu sorunu çözmek için dany'i takımda görmek istemek yanlış bir çözüm olacaktır.
    2012'de dany'in alınmasına transfer hatası diyemeyiz. bazı şeyler denene denene olacaktır. ama kendisine 4 yıllık sözleşme imzalamak hatadır. takımımızda kalacağını düşünmüyorum. kendisine futbol yaşantısında başarılar diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın