resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9001
    bize geldiği zamanki tempo ve agresyonundan eser kalmayan futbolcu. bu tempodan uzak olduğu için sürekli kart alıyor, kırmızıları es geçiliyor. zaten gelecek yıl sözleşmesi bitiyor. önümüzdeki yıl bedavaya gideceğine üç milyon euro ve üstü herhangi bir bonservise takımdan ayrılsa ses etmem. yerine iyi bir adam alınması şartıyla tabii ki.

    daha genç, daha tempolu, güçlü bir adam gerek yerine. psikolojik üstünlük diyoruz. bu aslında fizyolojik üstünlük varsa işe yarar. sen omuz koydu mu yıkılmayan, ikili mücadelelerden galip çıkan, ayağı düzgün, tempo kaldırabilen bir oyuncu alırsan bu da psikolojik üstünlüktür. gerisi faso fiso.

    oynadığı zamanlarda fenerbahçelilerin en çok korktuğu adamlardan biri ümit karan'dı. çünkü hep fener'e gol atardı. olmadık yerlerde, olmadık pozisyonlarda çıkıp yazardı golünü. önemli olan performans. melo da bu sezona kadar her ikili mücadeleyi kazandığı için o konuma geldi, ama kendisi günden güne düşüyor. gelecek yıl daha da düşecek. para veren varsa ve yerine de 28 yaş ya da altında iyi bir adam alınabilecekse gönderilebilir.

    hamza hoca'nın da kendisi için ölüp bittiğini de sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın