resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8956
    3 haziran 2015 galatasaray bursaspor maçında yaptığı hareketin elle tutulur tarafı yok. melo'nun hırsla arkadaşlarına tepki göstermesi kadar doğal bir şey yok sonuna kadar haklı sabri adamını defalarca kaçırdı ancak bu tepkiyi gösterirken arkadaşının suratına parmaklarını sokmanın bir anlamı yok. melo'nun yaptığı bir kere çirkinse sabri'nin yaptığı 10 kere çirkin orası ayrı ancak ben takımın sahada böyle görüntüler vermesinden tiksiniyorum. devamında gol sevincinde sabri'nin elini kaldırması güzel hareketti hakkını vermek gerek.

    bu maç özelinde orta sahada kolay geçilmemizin en büyük sebebi kesinlikle melo'ydu daha forması ıslanmadan gereksiz bir faul üzerine lüzumsuz bir itirazla zorla kart gördü son 10-15 dakikaya kadar kart korkusu yüzünden yanından geçen rakibine dokunamadı bile. yapma bunları gözünü seveyim melo, kalacaksan kal adam gibi oyna biz senin yine arkanda duralım gitmek istiyorsan da çık delikanlı gibi söyle. geleceğimi düşünmeliyim, kontratımın son senesi ne olacak tanrı bilir gibi söylemlerle medyayı körükleme kafi.

    şahsi görüşüm melo açık şekilde gitmeye çalışıyor, sahada ki ince mesajlarıyla da bu gidişi meşrulaştırmaya çalışıyor gibi geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın