resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8950
    melo gitsin diyenlere şaşıyorum. arkadaş orta sahamızdaki futbolculara bir bakalım. seçuk, emre, hamit. bunların hiçbiri savunma yapamıyor. hatta kaptırdıkları toplar yüzünden sinirlerimizi bozdular. bütün savunma yükü melo'nun omuzlarına bindi. sneijder ve yasinden ve hatta brumadan savunma beklemek zaten abes çünkü sneijder playmker yani hagi pozisyonunda, yasin ve bruma ise kanatlarda oynuyorlar ve savunmaları güçlü değil. yani orta alanda tek savunma yapan adamı gönderelim mi?

    1996-2000 yıllarındaki efsane takımı düşünelim. orta sahada suat, okan, emre ve ergün rakibe amansız presle sahayı dar ediyor, son hareketi hagi'ye bırakarak bileti kesiyorlardı. şu anda o presi yapacak melo dışında bir tane bile futbolcunuz yok. melo'nun yanına ısırıcı ve tekniği yüksek bir futbolcu koymamız gerekirken melo'yu gözden çıkarmak tek kelimeyle harakiridir.

    melo'ya kazandığı her kuruş helal olsun diyorum. muslera ve sneijder ile yasin'e de öyle. peki diğer futbolculara bu kadar yürekten bu cümleleri sarfedebiliyor muyuz. tabi ki haram etmek bize yakışmaz ama diğer futbolcuların da bu cümleleri söyletmek için gayret etmesi gerekmez mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın