resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8909
    3 haziran 2015 galatasaray bursaspor maçının daha ilk dakikasında sarı kart gördü. iki dakika halıya bakarken bir baktım sarı gördü. tekrar yapıldı. bursasporlu futbolcuyla çarpıştı. ya da alaksız girdi anlamadım. atv sağ olsun tekrarı 2 kere ya gösterdi ya göstermedi.

    sonra maç başlığında da burada da bir takım yazarlar tarafından melo'ya "siktir olsun," "sabote ediyor," "kırmızı yiyecek çıkartılsın," "resmen yanından yürüyerek geçiyor bursalılar" gibi ithamlarda bulunuldu.

    sevgili galatasaraylılar, hepimiz 3 aşağı 5 yukarı melo'nun futbolunu biliyoruz. bu adam ilk kez bu kadar erken hala daha tam olarak net göremediğim bir pozisyonda sarı kart gördü. tüm takım sapır sapır dökülürken melo'nun ayağına top sadece 3 kere değmişken bu kadar kesin sabotaj ithamları resmen art niyettir.

    bu arada bu pozisyonların dışında dışarıdan okuyanlar melo asabi hareketlerde bulunuyor, dengesiz müdahaleler yapıyor sanabilir. alakası yok. bir tek maç başındaki sarı kartlık pozisyon var. dediğim gibi melo'ya buradan yüklenilmesi kesinlikle art niyettir.

    - sabri 2 metre önündeki topu 5 metre önündeki semih'e bırakırken ne oluyor?
    - selçuk topu ezince, iki metre ötesine topu geçiremeyince ne oluyor?
    - hamit ayağındaki topu açıp kaybedince ne oluyor? rakibin peşinden koşmayınca ne oluyor?
    - burak hala saçma sapan faul alma peşindeyken ne oluyor? hava topuna çıkıp 5 metre- 5!, 5!- hem de bir kaç kez ıskalayınca ne oluyor?
    - telles amatörce penaltı yapınca ne oluyor?

    onlara ne diyorsunuz bire siktirsin gitsin diyenler?

    3 haziran 2015 sabri melo kavgası konusu var bi de. yarının sonlarına doğru melo sabri'ye eliyle hareket yapıyor sertçe ikaz ediyor; sabri tersliyor ve melo'nun çenesini kavrıyor eliyle. melo da sabrinin kolunu çekiyor hamleyle. çirkin bir görüntü. de, bu da mı safi melo'nun suçu, melo'nun sabotajı?

    melo'nun sorunları olabilir, yeni kontrat verilmeyebilir vs. bunların hiç biri bu adamı 3 dakikada infaz edip, siktirsinleri havada uçurmaya yetmez!

    ulan son bi aydır şerefsiz basının gazıyla melo'ya yükleniyorsunuz? şampiyonluk kutlamalarıyla da iyice azdınız? hangi takımlısınız lan siz?! bu adam riera'yla kavga etti. neler olduğu ortada, kontrolsüzlüğü ortada.

    ne olursa olsun "takımı sabote etmek" bu adamın kitabında yazmaz!

    sizinle savaşa değil, sıçmaya gidilmez.

    şimdi o siktirli hitaplarınızla moderatörleri başbaşa bırakıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın