• 11
    galatasaraylı olduğu için savunulan şarkıcı. adamın işi şarkıcılık. para veriyorsun, kutlamalarda şarkı söylesin diye sahneye çıkarıyorsun sahadaki binlerin televizyon karşısındaki milyonların önüne... adamın işini yapması için çağırıyorsun. yoksa herhangi bir taraftarı çıkarırdık oraya olay taraftarlık olsa.

    adam şarkıcıdır berbat şarkı söyler. ama galatasaraylı. :(
    adam futbolcudur berbat oynar takımımıza zarar verir. ama galatasaraylı. :(
    adam yorumcudur 3 büyükler hariç hayatında maç izlemez, saçma sapan yorumlar yapar. ama galatasaraylı. :(

    galatasaraylı olmak senin sorumluluklarını yerine getirmemen için bir bahane olamaz. aksine galatasaraylı olmak sorumluluklarını yerine getirmeye, görevini iyi yapmaya teşvik etmeli. ulan galatasaraylı olmayı torpil gibi kullanamazsın. şarkıcı arıyoruz. kim var? altay, galatasaraylı. oo galatasaraylıysa gelsin hemen kulaklarımızı şööyle güzel bir ... bak boş bıraktım ne geldi aklına ilk?

    yahu adam şarkı yazmış sağ olsun eyvallah da. 15 kelimenin 12'si falan lay lan. :d lay lay lay lala lay lay bilmemne lay lay lay bilmemne cimbomum. bildiğin bu kalıpta şarkı yazmış adam bu gün için.

    zaten gün boyu konser ver demiyoruz. çıktı 5 dakika şarkı söyledi 3. dakikadan sonra adamın sesi boğuklaştı. detone olmayı geçtim vallahi objektif söylüyorum sesi garip çıkmaya başladı. boğazına bir şey mi oldu falan dedim.

    galatasaraylı olduğu için kişinin hatalarını, yanlışlarını göz ardı etmek kişiye de, bize de, galatasaraylı olmak kavramına ve düşüncelerine de zarar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın