• 423
    bence ikisi de gitmelidir. bunu çok net ve tereddütsüz söylüyorum. özellikle prandelli dönemindeki entry'lere dönüp bakın herkes bu ikiliye nefret kusup, asıp kesiyordu. hamza hoca'nın gelişiyle ise her şey güllük gülistanlık oldu öyle mi? ben bunu sindiremem ben galatasaraylıyım hamza hoca'yı veya prandelli'yi tutmuyorum ve başındaki teknik direktörden nefret de etsen sen galatasaray'ın sporcususun ve o şekilde her zaman savaşmalısın. senin teknik direktör seçme lüksün yok. biz prandelli geldi diye galatasaraylılığımızı bir kenara bırakıyor muyuz? hayır. işte sen de bunu yapamazsın hayır yani yaparsın, yapıyorsun da ama yapmamalısın.

    ama gidecekler mi? tabii ki hayır. ikisi de mükemmel birer sözleşmeye sahip, avrupa'da üst düzey futbolculara eş maaş alıyorlar. bizden gittikleri taktirde ise bu paralara oynamaları zaten imkansız ama yarısına dahi ne avrupa'da kalbürüstü bir takımda ne de ligimizin büyüklerinde oynayabilirler. anca burak şampiyonlar ligi'nde bir dönem yaptığı sükse ile alt seviye bir takıma, selçuk da eski galatasaray kaptanı sıfatıyla aynı seviye bir takıma gider.

    hani şu an kimseyi bir şeyle itham etmeyeyim ama hep derler ya "x * ile bir gece mi? yoksa 1 milyon dolar mı?" diye. benim bu soruya cevabım "burak ve selçuk ile bir gece" olurdu * * o zaman onlara sorardım "ne derdiniz var da bu kadar değişkensiniz, bu kadar problem çıkarıyorsunuz?" diye. tatmin edici bir cevap alırsam eyvallah ama alamazsam zamanında yapıldığı gibi ben de yeniçerilikle itham eder ve üzülerek bu ikliliye saygı duymayı keserdim. şu an ise tekrar eski sevgimi * kazanmalarının tek yolu içten, sıcak bir röportajda bunlara açıklık getirmeleri olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın