resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 692
    yaşlanmayan futbolcu ekolünden 30 yaşındaki alman oyuncu. ben kendisinin başarıya ve futbola doyduğunu düşünüyorum. bir de fazlasıyla gamsız bir futbolcu sanırım. yine de türkiye burası. diri adamı öldürür, ölü adamı diriltir buralar. elbette başarılı olma ihtimali var galatasaray'da.

    sol tarafta oynamayı seviyor. normalde en önemli özelliği şut olan kanat oyuncuları ters kanatta oynamayı sever. ama podolski'nin şut tekniği solda oynamasını gerektiriyor sanırım. santrafor da oynar ama burak-podolski ikilisinin uyumlu olacağını zannetmiyorum. wesley de vuruş özellikli bir oyuncu. yasin'in de bencil zamanları oluyor. takımın kimyası burak'tan dolayı zaten bozuk. biraz daha karıştırmamak lazım aslında oraları. keşke başka bir oyuncu tipi peşinde koşsak. mesela sakatlanmadan önceki delici bir baros tam aradığımız bir futbolcu tipi.

    he bize gelme ihtimali olan futbolculardan en olası ihtimali podolski'de görüyorum. gelirse de ilk günden kendisini desteklemek boynumuzun borcu olur. inşallah bizi burak belasından kurtarabilecek kadar da iyi oynayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın