resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2356
    savunan tek kişi kalsam bile savunucam ne kadar büyük bir stoper olduğunu.

    bu ülke futbolu seni anlayamaz dany, risk alıyor derler, bir kere bile rakip forveti çalımlarken top kaybettiğini göstermeden. ilk hamleleri yapamıyor derler, ikinci hamlede hızınla rakibi yakalayıp tepesine bindiğini görmeden. şaka maka baya özledim ben bu ikinci hamle kademelerini ya, 2012-2013 sezonu efsane bir performansı vardı, öyle bir güven veriyordu ki, rakip ilk pozisyonda dany'den sıyrılıyor, gram heyecan yok, biliyorum dany 3-4 saniye içinde topu kazanacak. bakın bu dediğim olay 1-2 kere gerçekleşmedi, neredeyse bütün sezon her maçta bu tarz ikinci hamleleri var. hatta benim değil bir çok kişinin dikkatini çekmiş bu, kendisiyle yapılan röportajda sormuşlardı, sen rakibin gerisinde kaldığında taraftar artık heyecanlanmıyor, çünkü topu kazanacağını biliyorlar diye.

    bir de sağ beke geçtiği bir kaç maç var, ne ortalar açtın arkadaş sen o maçlarda. benim diyen sağ bek zor açar. bir tanesi sol bek oynadığı kopenhag maçında sağ korner direğinden melo'ya yaptığı asist, ligde de sağ bek oynarken bir kaç ortası vardı ama maçı tam hatırlamıyorum, gol olmadı net olarak çok iyi ortalardı.

    ayağı düzgün, savunmada sürekli hareketli, gerektiğinde fiziğini mükemmel kullanan, 10 üzerinden 8lik defans oyuncusu. ronaldo'ya omuz koyup ronaldo'yu auta gönderdiğin pozisyonu unutmadık başkan, o omuz ezilen tüm halklar için zengin piçine atılmış bir omuzdu. ideolojik bir anlamı vardı.

    olcan ve yekta, sözüm sizlere, bu çocuğun babasını takıma geri kazandırmak için lobi çalışmalarına başlayın. yanınıza burak ve selçuk'u da alın, hamza hoca'ya baskı yapın. kadroda bulunsun yeter, o formayı alır.
    https://www.youtube.com/watch?v=0JCOF7s3Vr0
App Store'dan indirin Google Play'den alın