• 31
    (bkz: hamza hamzaoğlu/#1722273)

    gayet güzel, uzun uzun bir entry yazmış. çok güzel argümanlarla geldim diye başlayıp yazısına, evet belki argümanlarımız yok diye de bitirmiş. gece yarısından sonra girilen ilk entry olmuş, herkes okuyabilir. ama nedense yazarkensanki biraz kolaya kaçmış. geçmişteki entarilere , milletin kızdığı zaman yazdığı şeylere ve açıkçası içinden benim bile anlam veremediğim üç beş tane entrye de cevap yazıp olayı bitirmiş. insanların gözüne hamza hocayı eleştiren herkes haksızdır imajını yapıştırıp yolla tuşuna basmış.

    iyi de, olay cımbızla entry çekip , en uç noktadakileri eleştirmekle bitmiyor ki. hep eleştiri entrylerini çekip almak güzel, e sorulan sorulara da cevap verseydin ya değerli renktaş? sen hocayı niye gelecek yıllarda takımda görmek istediğini yazmamışsın ki, hoca için eleştiri yapanlar içinden haksız çıkanları millete ifşa etmişsin sadece.

    cımbızla entry çekmekten kolay ne var, bak mesela kendin yazmışsın renktaş, (bkz: volkan babacan/#12629) sabaha kadar konuşalım üstünde bunun o zaman anlamlı mı yani *

    (bkz: #1721121)
    eğer şu sorulara cevap verebilirse, mutlu olurum. hatta umarım öyle cevaplar verir ki ikna eder beni de ben de sezonu gönül rahatlığı ile izlerim hamza hocayı destekleyenler gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın