resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 670
    ben neden bu adamı bu kadar istediğimizi gerçekten anlamıyorum. sol tarafta yasin var. ha diyeceksiniz ki burada yasin'in performansı artar daha çok çalışır. rekabet kalite getirir. katılıyorum. ama bir kişi bana çıkıp podolski gelse ve yerine yasin oynasa o maçtaki yasin'in kredisini söylesin. gözleriniz hep podolski'yi arayacak. hep böyle olmuştur. türk'lere çok laf ediyoruz. bir kısmında haklıyız ama biz çok mu doğruyuz. biz farklı kültürden mi geliyoruz. birisi biraz çıksa tak yerine yıldız. bana göre sol kanada yasin'le uyumlu bir birilerini zorlayacak kişiler alınmalı.

    devamında ne olabilir. sağ kanada kayar yasin. ne de olsa karşısındaki podolski. evet evet içinizdeki insana sorun podolskiiiii var bir kanat da. ne kadar da güzel değil mi. hadi bir iki maç sağ kanat da verim alırız yasin'den. ama sonucunda orda verimi düşecek ve yuhalamalar ıslıklamalar. bir podolski'de sağa alalım diyeceğiz.

    küçük bir ihtimal ters ayaklı diye sağ kanada koyarız ama hiç zannetmiyorum ki verim alacağımızı.

    burak yerine düşünenler. tam manasıyla tek kanatlı uçak olalım derim onlara da. sneijder'de kendini sola atan biri. forvette oynadığında podolski de. sağ kanadı zaten siktir et.

    bir diğer ihtimal zaten kariyerinde ağır bir düşüşte olan podoski yıldız sevdasına gelir bir halt yapamaz ve gider. bizde ödediğimiz paraya kalırız.

    arkadaş biz vizyonu çok tersten anlıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın