resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 637
    mahmut uslu'nun galatasaray başkanlık görevinde kalmasını istediği kişi. düşünün artık kimlere emanet edilmiş bu kulüp. o yüzden 2014-2015 sezonu şampiyonluğu çok önemli ve çok anlamlı. sadece federasyona, hükümete, şikeci kuşlara rağmen kazanılmış bir zafer değil 20.şampiyonluk. aynı zamanda yarsuvat gibi içimizdeki irlandalılar'a rağmen kazanılmış bir şampiyonluktur.

    edit: skor taraftarlığı ne güzel lan. şu kıytırık futbolla şampiyon olunca f.terim fanboyları etkisiz eleman, komplocu duygun yarsuvat'ı kral ilan etmişler. şampiyon olmasak bu fanboylar deve kuşu gibi kafalarını kuma gömer ölü taklidi yaparlardı. aynı kişiler erkek basketbol takımının paralarını almadıkları için de aysal'ı suçluyorlar. ulan hani kulübe sahip çıkan yarsuvat vardı? nerdeydi lan dedeniz? takımı borca sokmamışmış. ulan adam konu mankeni gibi başkanlık yaptı. şampiyonluk gelince şampiyonluk kazandıran başkan oldu. yok böyle bir saçmalık. köy kahvesi gibi yönetildi bu kulüp. isteyen istediği baskıyı, tetikçikliği yaptı kulübün aleyhine. bütün şansı yapılan bu oyunların hepsinin geri tepmesiydi. kulübü profesyonellere teslim etmişmiş. bak sen şu tespite. uzun yakalası dıkşın dışkın abdür mü o bahsedilen profesyonel? o adamın her yeri profesyonel olsa ne olur. demek ki türk futbolunda bütün eksik abdür gibi profların olmamasıymış. altyapı, scouting, marketing falan hikayeymiş lan. şampiyon mu olmak istiyorsun? koy takımın başına abdür gibi bir prof şaha kaldırsın takımı. şu düşüncenin basitliğine, ucuzluğuna bakar mısınız? koskoca galatasaray'ın şampiyon olması abdür gibi adamlara bağlıymış lan. hani derler ya 3 yanlış 1 doğru götürür diye. galatasaray'da ise tam tersi. bunca çarpıklık, bunca saçmalık sonucunda şampiyonluk geliyor. takdiri ilahi resmen. böyle arabesk kokan leş futbol yorumları okumak da bu şampiyonluğun diyeti herhalde. ama olsun biz yeter ki şampiyon olalım, ben razıyım terimci fanboyların kafa ütülemesine.

    edit2: hayatının 65 yılını galatasaray'a adamış. pes vallahi pes. başkan adayı olmadan önce kim tanıyordu bu dedeyi? mahmut uslu gibi birinin galatasaray başkanlığında görmek istediği adam mı 65 yılını galatasaray'a adamış? harbiden çok komik valla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın